Vacancies

Medewerker binnendienst

Door groei zijn wij per direct op zoek naar jou! We zoeken een collega binnendienst ter ondersteuning van ons inkoop en verkoop team.

Als medewerker binnendienst inkoop/verkoop heb je een belangrijke functie waarbij de nadruk ligt op administratieve taken. Je vormt de schakel tussen je collega’s – op kantoor en in de buitendienst -, leveranciers en de klant en bent aanspreekpunt.

Zin in een nieuwe uitdaging? Klik dan snel op onderstaande link voor de uitgebreide functieomschrijving.

Meer informatie

Finance afstudeerplek of stageplek

Zoek jij een Finance afstudeerplek of stageplek waar jouw opdracht écht een verschil maakt? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Wij bieden een hands-on opdracht waar jij met je talenten een impact maakt binnen onze organisatie!

Ons team bestaat uit 12 personen en we zijn gevestigd in Amsterdam Duivendrecht. We zijn specialist in het ontwikkelen en leveren van metaal gegoten producten en mechanische componenten. Onze kernwaarden zijn vindingrijkheid, loyaal, eerlijk, recht door zee en pragmatisch!

Wat ga je doen bij EDS? Je taken zijn o.a. het analyseren van de winstgevendheid per project en het in kaart brengen van de cashflow. Daarnaast ondersteun je ons team bij de financiële administratie. Een technische achtergrond is fijn maar niet strikt noodzakelijk. EDS groeit en er zijn veel kansen, een mooie plek om te leren en je kwaliteiten te laten zien!

Meer informatie

Graduation Assignment

One can design the most beautiful product imaginable, BUT if the price is not right it will never fly. In this graduation assignment you will take a deep dive in the cost-drivers of different production processes. Most price calculations and design decision are based on human experience and limited calculation sheets. We aim to design an automated price calculation method for castings, forgings, and machined parts together with you!

Meer informatie

Ons profiel

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en vooral technisch doorgedraaide mensen. Ben jij iemand met een passie voor besmeerde handen, met een eigenlijk te ver gaande fascinatie voor productietechnieken en een obsessie met de maakbaarheid van nieuwe producten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Meer weten?

Voor verdere vragen of een gesprek over wat wij voor jou kunnen betekenen kun je contact opnemen met Martine Thuis.

 

Martine Thuis

+31 (0) 6 1816 7680
Martine.thuis@edsinnovation.com

Call us for questions
+31 (0) 20 358 5066
Watch our video