Vacancies

Financieel administratief medewerker

Parttime functie

In deze combinatiefunctie heb je een breed takenpakket. De functie is voor een echte financiƫle administratieve duizendpoot. Wij zitten net buiten Amsterdam en zoeken een proactieve medewerker die niet op zijn of haar mond is gevallen. Klinkt dit als iemand waar jij jezelf in kan vinden? Help ons en klik op de onderstaande link voor een uitgebreide omschrijving!

Meer informatie

IT-Student

IT-designer die ontwerpt in MySQL, Javascrip, en PHP

Maak jij graag het verschil? Ben jij een IT-student opzoek naar een stage, of afstudeerstage? Ben jij iemand die een database volledig op de schop kan nemen met een stack van PHP, Javascript en MySQL? Wij zitten in hartje Amsterdam en zoeken een proactieve IT-student die van aanpakken houdt. Klinkt dit goed? Help ons uit de brand met jou talent en wordt onze database designer.

Meer informatie

Ons profiel

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en vooral technisch doorgedraaide mensen. Ben jij iemand met een passie voor besmeerde handen, met een eigenlijk te ver gaande fascinatie voor productietechnieken en een obsessie met de maakbaarheid van nieuwe producten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Meer weten?

Voor verdere vragen of een gesprek over wat wij voor jou kunnen betekenen kun je contact opnemen met Sander Otten.

Sander-Otten

Sander Otten

+31 (0) 6 3331 3976
Sander@edsinnovation.com

Call us for questions
+31 (0) 20 358 5066
Watch our video